PC en Laptop reparatie

Start je computer ineens niet meer op of ondervind je een softwarematige storing? U bent bij ons aan het juiste adres!
U bent met of zonder afspraak van harte welkom in onze Repair Center aan de Zeemanserve te Vlissingen. Herinstallatie, SSD, Upgrade, Laptop scherm vervangen het is allemaal mogelijk.
Wij geven professioneel en deskundig advies en passen elk systeem aan zoals u dat wenst.

Wij rekenen GEEN onderzoekskosten!

4

icon

Zeer snelle reparatie service

In sommige gevallen kunnen wij een reparatie uitvoeren binnen 1 uur.

icon

Gecertificeerd

Al onze reparateurs zijn gecertificeerd en weten waar ze mee bezig zijn.

icon

Laptop Beeldscherm

Is het beeldscherm van de laptop defect? In de meeste gevallen kunnen wij direct het beeldscherm voor uw laptop vervangen.

1Start uw pc niet meer op? Heeft u alleen nog zwart beeld op uw beeldscherm? Doet uw geluid het niet meer? Is uw computer te traag? Voor al dit soort vragen en reparaties kunt u bij ons terecht.

Wist u dat wij (Apple) gecertificeerde reparateurs in dienst hebben?!

2Heeft u een langzame PC, Laptop of Mac? Wij adviseren in sommige gevallen te kiezen voor een herinstallatie. Dit kan zijn Windows 7, 8 of zelfs 10 maar natuurlijk ook andere besturingssystemen zoals Apple OS-X.

Wist u dat wij al een herinstallatie aanbieden vanaf  € 69,=

4-1Een veel voorkomend probleem is virussen en of mailware. Uw systeem leidt een eigen leven en in sommige gevallen zijn bestanden niet meer te benaderen. Dit serieuze probleem kunnen wij voor u oplossen. Met of zonder afspraak, u bent van harte welkom.

Wist u dat wij al virussen verwijderen vanaf € 39,=

5Vaak krijgen wij te horen dat een systeem traag is geworden. In sommige gevallen komt dit door steeds zwaardere programma’s en of hoge eisen van de gebruiker. Meer werkgeheugen en of een nieuwe SSD (harddisk) kan in de meeste gevallen de oplossing zijn.

Wist u dat wij al een SSD inbouwen vanaf € 85,=

6Videokaart, geheugenbankjes, harddisk, beeldscherm….wij kunnen dit voor u vervangen. De meeste componenten kunnen wij aan onze servicebalie voor u vervangen. Wij vervangen uitsluitend onze eigen geleverde componenten, dit om een goede werking te kunnen garanderen.

Wist u dat wij al een Laptop beeldscherm vervangen vanaf  € 99,=

7Bestanden zoals afbeeldingen en of documenten verdwenen of beschadigd? RSN is gespecialiseerd in het terughalen van data door middel van data recovery.
Wij kunnen in de meeste gevallen data terughalen, dit is een ingewikkeld proces en kan soms enkele dagen duren.

Wist u dat wij al een data recovery doen vanaf  € 55,=

Elke reparatie aan PC, Laptop, en of Mac product is in veel gevallen weer anders. Daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen voor een juiste prijsindicatie. Wel hebben wij de meest gangbare reparaties voor u in onze Repair Finder gezet. Hier hebben wij een selectie gezet van diverse laptop schermen en harddisk reparaties. Voor een onderzoek rekenen wij 25,= die wij op een reparatie in mindering brengen.

Klik hier voor reparatie prijzen

KvK nummer : 62150847 | BTW nummer : NL854688973B01 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | RSNLD BV
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Web Service Nederland All rights reserved.